© 2019
CBS De Roerganger

 

Christelijke Basisschool
de Roerganger
Voormors 2

7468 HA ENTER

contact@bsderoerganger.nl

Tel: 0547 38 19 68

 

Volg ons op social media:

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

 

Vrienden 
 

Beste vrienden van CBS ‘de Roerganger’,
 
Ik open bewust met vrienden, want door de binding met onze kleine en zelfstandige school, denk ik dat we allemaal wel vrienden van de school genoemd mogen worden.
 
De afgelopen periode behaalden de kinderen, het team en iedereen die betrokken is bij de school mooie resultaten, zowel  qua schoolprestaties, als organisatie. We zijn een mooie en gezonde school waar onze kinderen met veel plezier naar toe gaan.
 

Niveau
Echter, om dit zo te houden,  moeten we nu al nadenken over  de komende jaren. De keuzes die de regering maakt over de schoolfinanciering en de alsmaar toenemende regeldruk, maken het steeds lastiger om de school op dit niveau te houden.
 

Donateur
Als vriend van CBS ‘de Roerganger’ denken we,  dat je de school een warm hart toedraagt. We hopen dan ook, dat we jou als donateur mogen bijschrijven. Ieder bedrag is welkom, het gaat om de kinderen en hun leerplezier op school.
 

Bestemming
We gaan het  geld  gebruiken voor allerlei  leuke dingen op school (bijv. verfraaien van het schoolplein), maar ook voor structurele kwaliteitsverbeteringen (op het gebied van ICT).  Dit kan natuurlijk ook perfect samengaan.   

Lees hier wat we in 2016 met het geld van de donateurs hebben gedaan.

Donateurs hartelijk dank!
 

Bijdrage
Wil je bijdragen aan onze school? Vul dan deze lijst in, zodat we eenmaal per jaar een bedrag mogen incasseren dat ons het hele jaar extra ruimte  biedt. Natuurlijk kun je de incasso op elk moment stopzetten. Een mailtje naar mij is voldoende.
 
Hartelijk bedankt voor je betrokkenheid.
 
Met vriendelijke groet,
(namens het bestuur van de Stichting)
Martin van Zelm
Directeur